Wednesday, March 31, 2010

tunggu masa nak boom!

hey peeps.now im listening to FT .bencinta. wawa give me spirit lol.ask them who are admired and so die hard fans of him.FT. this is not FT island.band korea yang pling bosan! huahua.give me some space to breathe a while.huh! done.now im really unsatisfied with someone start with cpital later S.ish!hey s,kau pissed aku.ak tak suke tuh.bengang giler cakap pasal dia.SAI im not talking bouyou.relax. :) adela someone ni bab2 give an orders kat kamikami ni memang dialaa yg aku pikir dulu. eh kau ! !! byk lagi membe yg ckp psl kau S.but u just dont realise that.

tips: dah lame sabar. tggu smpai nak boom je! kau ckp macam markonah
lah S.im doesnt like .GRRRR!

n sorang lagi minachi yg S juga.dia ni xserikserikla weh.dah kene sound tak dengar.
hey girl!jgn sampai mak aku dtg skola cari kau. bile dah inlove. famili dilupkan.gf dihargai. (bro)
sabarsabar doa .istighfar. :))

3 comments:

saiyidah said...

wah..marah nmpk?? s mne neyh?? s for saiyidah kep?? he2..kalu yep..sory2..^^

gomennasai!! ><

Sofea Lautner said...

bukan ko sai.
sory klu terase..
nnti ak cite..hihi

Sofea Lautner said...

bukan ko sai.
sory klu terase..
nnti ak cite..hihi

Followers