Friday, May 28, 2010

Homesicker just came home


1. Jumaat. 2 minggu after berada di KmPk. Haha.suasana agak best disana.Environment blaja yang menarik and most important, ive got many friends.Roomates lah yang paling rapat dengan aku.susah senang bersama. Thanks Aishah Ct and Yus. Sume budak kelate.aduss. sokmo kecek kelate.lani pong. ak dah terbiase untuk bercakap bahasa kelantan. :)

Minggu Mppb memang memenatkan. Tidur lamabat bangun awal.Bertemu KMM pada mule agak sengal dan uncomfortable.but sudah lame semakin closely dengan rakan satu KmM. Aishah Ahlam Aini .One more thing,Zakwan. perangai dia macam ahmedlah.Sebijik!Buat ak gelak je dia :))
Awie yang kaki disko.Khairul budak akaun.
First masuk lecture Hall.wah! sungguh gah!distinguish dari sekolah.Study is Fun in lecture Hall.tapi ade sedikit slack.tutorial yang hanya ade 13 persons yang ssome of them agak pemalu sedikit.Geng sekelas ;Tasha Ain and Farahin Syazwani and Wahida ;] Haha.naturally la tuh,but in Praktikon is The best.Lab Kimia and Bio.pkai lab coat dod.macam masok bilik bedah plak.the assignments will be in pairs so Im with him, and her. Ammar and Syamirah :) .
Satu bende yang kena Ingat,Koko juga penting, aku amekla chance ni utk grab mane2 yang patot. Bersama rakan Kmm aku Si Aishah yang semirip dengan lisa.Serious! Alhamdulillah .Sepanjang life in Kmpk teach me on how to survive without anyone here! No Famili and Close friends! Tapi aku make it simple. Just follow the flow. :) Chayok Sofea. 4 flat Ya Allah!

*image above is the idols of the Kmpk. Doctor bussinesman and a teacer ;)*amot '',


1 comments:

afiqaqila said...

ahmed ye peah?
well...ade bnde nk cite psl ahmed kt ko..

Followers